Velebitska 99, 21000 Split
+385 91 109-9015info@carica-nova.hr

PROJEKTI ZA NACIONALNE I EU FONDOVE

Carica Nova zainteresiranim klijentima pomaže u izradi i pripremi dokumentacije za prijavu projekata te rada na provedbi istih. Pružamo profesionalne usluge koje će omogućiti klijentima ostvarenje sredstava za unaprjeđenje vlastitog poslovanja.

Naša su prednosti odgovornost, preuzimanje rizika te poseban fokus na svakog klijenta. Svakom projektu pristupamo individualno i dajemo realna očekivanja i mogućnosti. EU fondovi pokrivaju široko područje, kontaktirajte nas i informirajte se o koracima koje je potrebno napraviti.

Hrvatski nacionalni fondovi omogućuju brži i jednostavniji pristup izvorima za financiranje poduzetničkih ideja u odnosu na EU fondove. Carica Nova zainteresiranim klijentima pomaže u izradi i pripremi dokumentacije za prijavu projekata pri različitim ministarstvima i ustanovama kao što su: Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo socijalne politike i mladih, Ministarstvo kulture, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa te Hrvatska agencija za malo gospodarstvo.

Najlakši put do dobre ideje – imati mnogo ideja. Koja je Vaša ideja. — Linus Pauling,

Najlakši put do dobre ideje – imati mnogo ideja. Koja je Vaša ideja. — Linus Pauling,